Vragen, opmerkingen over onze website!

Vragen, opmerkingen over onze website!
Hebt u vragen en/of opmerkingen over de inhoud van onze website!

Bovenaan deze bladzijde staat het menu. Klik op de knop "Contact" die naast de knop "Homepagina" staat. Daar vindt u de mogelijkheid uw bericht naar de werkgroep ZWO te sturen.

 
werkgroep ZWO werkgroep ZWO

traktatie voorbeeldKoffie, thee of glas fris na de dienst
U bent iedere 2e zondag van de maand van harte welkom om na de dienst met elkaar een kopje koffie, thee of een glas fris te drinken.
Let op het dienstenrooster!Klik op LEES MEER voor meer informatie

okt 2017

lees meer »
 
Projecten ZWO: Gambia Projecten ZWO: Gambia

Stichting Onderwijs voor Gambia
De leerkracht die op de Upper Basic School in Darsilami computerles gaat geven, heeft de stichting gevraagd om een laptop, beamer en een pointer. Met die hulpmiddelen kan hij beter les geven.
 
De stichting heeft inmiddels een laptop en een beamer geschonken gekregen. Deze zullen in oktober 2017 door een afvaardiging van het bestuur aan de leraar in Darsilami worden overhandigd. Hij krijgt dan gelijk les in het omgaan met die apparaten.
 
Verder heeft de stichting 33 stapelbare stoelen gekregen voor het computerlokaal. Die stoelen zijn inmiddels in Gambia aangekomen. Met het computeronderwijs zal, evenals met de naailessen, eind september as. worden begonnen bij de start van het nieuwe schooljaar.okt 2017

 
ZWO Beleid, activiteiten en plannen ZWO Beleid, activiteiten en plannen

Beleidsplan 2018 - 2021

De werkgroep een beleidsplan voor de jaren 2018 – 2021 opgesteld. In dat plan heeft de werkgroep haar taak en werkwijze beschreven, evenals aan welk soort projecten buiten ons land de werkgroep de haar toevertrouwde middelen wil besteden. Daarbij gaat het om projecten van:
1. Kerk in Actie,
2. eigen projecten en,
3. voor zover financieel mogelijk, noodhulpverlening.


Om toegang te krijgen tot de artikelen van de inhoudsopgave klik op "LEES MEER>>".
Aan het begin van de nieuwe bladzijde vindt u weer de inhoudsopgave. Klik op de titel van de te lezen paragraaf uit de inhoudsopgave. U springt direct naar die tekst.

Klik gelijktijdig op de knoppen ctrl-home om sneller naar de inhoudsopgave bovenaan de bladzijde te komen. U springt daarmee direct naar het begin van de bladzijde waar u een nieuw item in de inhoudsopgave kunt kiezen.


Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Instelling werkgroep
3. Taak van de werkgroep
4. Samenstelling en werkwijze van de werkgroep
5. Te ondersteunen projecten
6. Inkomsten van de werkgroep
7. Activiteiten

Bijgewerkt april 2017

lees meer »