ZWO nieuws!

ZWO nieuws!
 
werkgroep ZWO werkgroep ZWO

traktatie voorbeeldKoffie, thee of glas fris na de dienst
U bent iedere 2e zondag van de maand van harte welkom om na de dienst met elkaar een kopje koffie, thee of een glas fris te drinken.
Let op het dienstenrooster!


Klik op LEES MEER voor meer informatie

 

lees meer »
 
ZWO-ton achter in kerk ZWO-ton achter in kerk

Achterin de kerk staat een ton. Daarin kunt u ansichtkaarten, postzegels, cartridges, oude mobiele telefoons met oplader, brillen enzovoort deponeren. Wilt u zo vriendelijk zijn de cartridges in te pakken om te voorkomen dat de andere spulletjes onder de inkt komen?

Al deze spulletjes brengen wij naar Kerk in Actie in Utrecht. Daar worden ze gesorteerd en te gelde gemaakt. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Kerk in Actie. Hartelijk dank.
 
Projecten ZWO SV02 Projecten ZWO SV02
Onder dit kopje geven wij actuele informatie over de projecten die wij ondersteunen. Dit keer vertellen wij u iets over het project van Kerk in Actie in Ghana over het bevrijden van kindslaven uit de visserij. Dat project wordt gedurende drie jaren met € 3.000,00 per jaar door en namens u ondersteund.


Een nieuw leven voor Dela, dankzij uw steun


De Ghanese organisatie Challenging Heights zet zich in om kinderen, die op het enorme stuwmeer Lake Volta in of rondom de visserij werken, te bevrijden en een nieuw bestaan te bieden. Mede dankzij uw steun aan Kerk in Actie konden de medewerkers van deze organisatie het 15-jarige meisje Dela bevrijden en haar een menswaardig leven bieden.

Ons artikel vervolgt na op "Lees meer" te klikken.

Uitgebreidere informatie vindt u op de website van Kerk in Actie: Ghana Kinderen uit slavernij in visserij
lees meer »
 
Magazine “Petrus” Magazine “Petrus”
Er is een blad genaamd “Petrus”!
Het magazine, een uitgave van de Protestantse Kerk, vertelt verhalen over mensen die geloof, hoop en liefde vinden in de kerk.
Petrus verschijnt vier keer per jaar. Een gratis abonnement kunt u aanvragen via www.petrusmagazine.nl. Klik op: 'Petrus magazine'