Meezingen met Cantique Meezingen met Cantique
Uitnodiging:
Zingen in de Stille Week en bij het afscheid van ds. Louis Wüllschleger

Tijdens de gezamenlijke diensten van de Hervormde Gemeente en de Protestantse Gemeente in de Stille week en de Paasnacht (zaterdag 11 april) en op uitnodiging bij het afscheid van ds. Louis Wüllschleger op zondag 19 april, zal het kerkkoor Cantique medewerking verlenen.

Vind je het leuk om dit jaar (weer) mee te doen, dan kan dat geheel vrijblijvend op projectbasis. Het koor repeteert elke woensdagavond vanaf 20.00 uur in de Open Hof. Onder leiding van mevrouw Elien van der Meer zal de eerste repetitie op donderdagavond  5 maart om 20.00 uur zijn. Dit is een eenmalige afwijkende avond i.v.m. vakantie.

Daarna volgen de woensdagavonden18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april en 15 april. Let op: Woensdagavond 11 maart is er geen koor i.v.m. met een schoolmusical.
De repetities zijn gezellig en er wordt ook nog eens hard gewerkt. Kun je een keertje niet, dan is dat geen enkel probleem.
We zouden het fijn vinden als je komt, zodat we met een groot koor in de Stille Week en/of bij het afscheid van ds. Wüllschleger onze mooie liederen ten gehore kunnen brengen.

Voor informatie en aanmelden: Anneke Sterrenburg (secr.) e-mail: aencsterrenburg@kpnmail.nl
terug