Informatie-avond renovatie Open Hof Informatie-avond renovatie Open Hof

De uitvoeringsgroep Open Hof heeft de plannen en de begrotingen voor de renovatie van de Open Hof gereed.
Als CvK’s zijn wij blij met de plannen die door gemeenteleden van HG en PG zijn gemaakt.
Zij hebben in een relatief korte periode deze ingewikkelde klus geklaard.
Wij zijn trots dat dit is gelukt in goede harmonie en met respect voor elkaar.

Uitvoeringsgroep en CvK’s willen de plannen graag met u allen delen.
Op woensdag 21 april organiseren wij een informatie avond. Aanvang 19:30 uur. (Klik hier om een plaats in de kerk te reserveren.)
In de kerk is plaats voor 30 gemeenteleden en de bijeenkomst is via kerkdienstgemist thuis te volgen.
Via WhatsApp of telefonisch (T: 06 5117 2840) kunt u tijdens de bijeenkomst uw vragen stellen aan zowel de uitvoeringscommissie als aan de kerkrentmeesters.
Uw participatie wordt door ons allen zeer op prijs gesteld.

In de nieuwsbrief die komende week uitkomt treft u meer informatie aan.
Onze oproep luidt als volgt: “Met elkaar denken en praten over onze eigentijdse Open Hof is gemeenschappelijk kerk zijn”.

Met een hartelijke groet namens beide CvK’s,
Harry Mauritz en Jan Oechies

Artist's impression ontvangstruimte