Dag van de Groene Grote Kerk Dag van de Groene Grote Kerk
Onze veilingmeesters maken een keuze welke zaken vanaf 10.30 uur worden geveild. Ongetwijfeld geldt dat voor een aantal waardevolle schilderijen en ook voor verschillende diensten die worden aangeboden. Goed om te weten: tijdens het feest van de Groene Grote Kerk kunt u betalen via een pinapparaat. Ook kunt u contant afrekenen.

Helaas heeft een aantal mensen afgehaakt voor het podium, dat rond 12.00 uur van start gaat. Wij zoeken nog mensen die iets muzikaals of cultureels willen presenteren. Waar een ieder naar uitkijkt is de band WOK, waarin onze predikant musiceert. WOK speelt maar liefst twee sets van zes nummers.

Vanaf 10.00 uur is ons Grand Café Open Hof geopend. Er is koffie met door gemeenteleden vervaardigd gebak. Ook zijn er verschillende drankjes met een diversiteit aan hapjes. Tussen de middag kunt u bij ons komen lunchen. Er is heerlijke vegetarische groentesoep en u kunt genieten van huisgemaakte kippenragout.

Vanaf 15.00 uur oefent in de kerk het Kampen Boys Choir. Alle jongens en mannen van het koor hebben een klassieke zangopleiding genoten. Het koor was dit jaar al eerder te gast in de Grote Kerk voor het maken van tv-opnamen. Om 16.00 uur zingen zij de Choral Evensong.

Hierna biedt ons Grand Café tot 18.00 uur de gelegenheid om de dag onder het genot van een hapje en een drankje af te sluiten.
Hopelijk kunt u er op 28 mei op verschillende momenten bij zijn.  En als u mee wilt helpen, dan graag een seintje.

Jan Oechies


 
terug