Aan Tafel – Drie Open Hof Ontmoetingen Aan Tafel – Drie Open Hof Ontmoetingen

Tot a.s. zaterdag 12.00 uur kunt u zich aanmelden voor een van de maaltijden tijdens de Open Hof Ontmoetingen van volgende week. Dit kan bij Marianne Pleune, E: m.pleune@planet.nl. Het gaat dan om naam, aantal personen, contactgegevens en beoogde datum (14, 15 of 16 februari).Het goede nieuws is dat alle drie ontmoetingen door kunnen gaan. De lunchbijeenkomst van woensdag is bijna volgeboekt. Op de dinsdag- en donderdagavond kunnen er nog wel wat deelnemers bij. Stel je even voor: na een lange dag niet thuis koken maar samen in de kerk een lekkere maaltijdsoep met vers stokbrood eten. En rond een uur of 8 weer gevoed en geïnspireerd naar huis.
Mocht onderling het gesprek stilvallen (wat niet te verwachten is), dan staat op tafel een babbelbox met enkele vragen rond het jaarthema ‘Aan Tafel’.

Gemeenteleden (en gasten) hebben de keuze uit:
dinsdag 14 februari (18.15 uur, inloop 17.30 uur)
woensdag 15 februari (lunchmaaltijd 12.15 uur, inloop 11.30 uur)
en donderdag 16 februari (18.15 uur, inloop 17.30 uur).
Per keer is er een max. aantal deelnemers van 25. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden, wel staat bij de deur een mandje voor een vrijwillige bijdrage. Vervoerwensen kunt u ook doorgeven aan Marianne Pleune.


 
terug